Secure Market Power

HVORFOR SECURE MARKET POWER

Unikke virksomheder: Kapitalforeningen Secure Market Power investerer i virksomheder med unikke og holdbare konkurrencemæssige fordele, der befinder sig i dominerende positioner på konkurrencefattige og sekulærvækstende markeder. Sådanne virksomheder bryder markedsøkonomiens naturlov, der postulerer, at overnormal profit på sigt bliver konkurreret væk. Disse ”Market Power” virksomheder bliver ved med at levere overnormal profit og afkast til deres medejere.

Investeringstilgang: Det er vores vurdering, at der findes ca. 100 virksomheder globalt, der lever op til vores stringente investeringstilgang: Vores investerbare univers. Dette investerbare univers er kendetegnet ved selskaber, der har et højt og stabilt afkast på den investerede kapital (ROIC), har solide balancer og høje indtjeningsmarginer.

Geninvestering af frie pengestrømme: Når vi har identificeret disse kvalitetsvirksomheder, så forsøger vi ikke at betale for meget for dem, og derefter gør vi det absolut sværeste indenfor forvaltningsindustrien: Ingenting. Når vi investerer i Market Power virksomheder, udnytter vi aktieaktivklassens vigtigste egenskab: Geninvestering af frie pengestrømme tilbage i virksomheden. Dette er en egenskab man ofte glemmer, men det er den mest værdifulde af alle, da dette er kilden til kontinuerlig værdiskabelse – og kun en man kan finde blandt kvalitetsvirksomheder.

Secure Market Power

Kapitalforeningen Secure Market Power kan købes via fondskoden: DK0061148731.

Seneste rapporteringer

Se april 2021 rapporteringen for

Secure Market Power her

Se april 2021 rapporteringen for

Secure Globale Aktier her

Se april 2021 rapporteringen for

Secure Globale Obligationer her

Kontakt