Investeringsforeninger

OMKOSTNINGSMINIMERING

Hos Secure gør vi en dyd ud af at sidde på samme side af bordet som kunden. Derfor arbejder vi hverken med tegningsprovisioner, løbende provisioner, markedsføringsomkostninger eller kick-backs i vores investeringsforeninger, hvilket minimerer eventuelle omkostninger ved at vælge Secure Globale Aktier eller Obligationer som investeringsforening.

Vi går ligeledes op i, at man som kunde ved hvad man betaler og kan vide sig sikker på, at der er fuld transparens. Vi har ingen skjulte gebyrer eller andet, hvor man som kunde kommer i tvivl om reelle omkostninger; dermed har vi sørget for, at omkostningsminimering er tilstede både ved godkendelsen af aftalen, men også i vores globale investeringer. Man skal således aldrig være i tvivl, om hvad man betaler, når man investerer i Secure Globale Aktier eller Obligationer.

For at sikre interessesammenfald mellem kunden og Secure er omkostningsstrukturen hos Secure altid sammensat af en fast del og et performance afhængigt honorar.

Honoraret er altid beregnet ud fra High Water Mark og tilsikrer, at vi altid har for øje at opnå det bedste netto-afkast til vores kunder. Dette holder også vores rådgivere på Secure Globale Aktier teamet på dupperne, da det også sikrer, at de selv kan få et godt afkast – hvis de sørger for at vores kunder får et godt afkast; og igen den anden vej – at ved at minimere vores kunders omkostninger, minimerer de selv deres egne omkostninger.

Hos Secure lever vi således ud fra devisen om at ”vi tjener kun penge, hvis kunden tjener penge”, hvilket vores kunder har udtrykt stor glæde og tilfredshed over.

Har du brug for rådgivning omkring aktier eller investeringer, eller er du bare interesseret i at vide mere som os som fondsmæglerselskab? Så kontakt os gerne på telefon eller e-mail. Vi står til rådighed for at hjælpe dig.

Links

Se september 2020 rapporteringen for

Secure Globale Aktier her

Se september 2020 rapporteringen for

Secure Globale Obligationer her

Se september 2020 rapporteringen for

Secure Market Power her

Kontakt

Marc Nielsson
Kundechef
mn@securecapital.dk
+45 4630 6254
Erik Larsen
Portfolio Manager
el@securecapital.dk
+45 4698 0006