Investeringsforeninger

HVORFOR VÆLGE SECURE MARKET POWER

Kapitalforeningen Secure Market Power investerer i virksomheder med unikke og holdbare konkurrencemæssige fordele, der befinder sig i dominerende positioner på konkurrencefattige og sekulærvækstende markeder. Sådanne virksomheder bryder markedsøkonomiens naturlov, der postulerer, at overnormal profit på sigt bliver konkurreret væk. Disse ”Market Power” virksomheder bliver ved med at levere overnormal profit og afkast til deres medejere.

Det er vores vurdering, at der findes ca. 100 virksomheder globalt, der lever op til vores stringente investeringstilgang: Vores investerbare univers. Dette investerbare univers er kendetegnet ved selskaber, der har et højt og stabilt afkast på den investerede kapital (ROIC), har solide balancer og høje indtjeningsmarginer.

Når vi har identificeret disse kvalitetsvirksomheder, så forsøger vi ikke at betale for meget for dem, og derefter gør vi det absolut sværeste indenfor forvaltningsindustrien: Ingenting. Når vi investerer i Market Power virksomheder, udnytter vi aktieaktivklassens vigtigste egenskab: Geninvestering af frie pengestrømme tilbage i virksomheden. Dette er en egenskab man ofte glemmer, men det er den mest værdifulde af alle, da dette er kilden til kontinuerlig værdiskabelse – og kun en man kan finde blandt kvalitetsvirksomheder.

Kapitalforeningen Secure Market Power kan købes via fondskoden: DK0061148731.

Links

Se august 2020 rapporteringen for

Secure Globale Aktier her

Se august 2020 rapporteringen for

Secure Globale Obligationer her

Se august 2020 rapporteringen for

Secure Market Power her

Kontakt

Marc Nielsson
Kundechef

+45 4630 6254
mn@securecapital.dk

Henrik Knudsen
Portfolio Manager

+45 2535 1757
hk@securecapital.dk

Victor Berg
Portfolio Manager

+45 2671 0081
vb@securecapital.dk