Direktionen

Jan Grænge
Jan Grænge,
Adm. direktør, Partner

Telefon: +45 4698 0001

Mobil: +45 2060 6501

Email: jg@securecapital.dk

Jan Grænge har ansvaret for administration, økonomi, salg og rådgivning hos Secure.

Jan Grænge er oprindeligt uddannet i Danske Bank, og har i over 25 år beskæftiget sig med rådgivning af formuende personer indenfor investering, pension, skat, arv og generationsskifte planlægning.

Jan Grænge startede Secure sammen med Henrik Sparup og Peter Svare-Andersen, hvor de sammen har opbygget Secure til den virksomhed vi kender i dag, hvor Secure adskiller sig fra andre forvaltere i markedet, ved at tilbyde investering i en lang række andre aktiver end blot aktier og obligationer, i form af investering i ejendomme, private equity, hedgefonde, byggefinansiering og alternativ energi.

Jan Grænge har stor ekspertise og erfaring inden for ejendomsområdet, byggefinansiering og naturligvis formue og pensionsplanlægning.

Henrik Sparup,
Investeringsdirektør, Partner

Telefon: +45 4698 0002

Mobil: +45 2035 9552

Email: hs@securecapital.dk

Henrik Sparup er en af Secures stiftende partnere og har ansvaret for Kapitalforvaltningen i Secure, og er cand.merc. i finansiering og regnskab (fir) fra Copenhagen Business School (CBS). Han har i mere end 20 år arbejdet med investeringsanalyse og kapitalforvaltning.

Henrik var med til at opbygge Svenska Handelsbankens Investment bank afdeling i København. Han kom siden til Carnegie, hvor han som analytiker var top-rated blandt institutionelle investorer. Efterfølgende har Henrik været Portfolio Manager i Danske Capital med ansvar for forbrugssektoren globalt.Henrik kommer senest fra en stilling som investeringschef i Proviso Fondsmægler­selskab med ansvar for den diskretionære formueforvaltning af knap DKK tre mia.