Direktionen

Jan Grænge
Jan Grænge,
Adm. direktør, Partner

Telefon: +45 4698 0001

Mobil: +45 2060 6501

Email: jg@securecapital.dk

Jan Grænge har ansvaret for administration, økonomi, salg og rådgivning hos Secure.

Jan Grænge er oprindeligt uddannet i Danske Bank, og har i over 25 år beskæftiget sig med rådgivning af formuende personer inden for investering, pension, skat, arv og generationsskifte planlægning.

Jan Grænge startede Secure sammen med Henrik Sparup og Peter Svare-Andersen, hvor de sammen har opbygget Secure til den virksomhed vi kender i dag, hvor Secure adskiller sig fra andre forvaltere i markedet, ved at tilbyde investering i en lang række andre aktiver end blot aktier og obligationer, i form af investering i ejendomme, private equity, hedgefonde, byggefinansiering og alternativ energi.

Jan Grænge har stor ekspertise og erfaring inden for ejendomsområdet, byggefinansiering og naturligvis formue og pensionsplanlægning.

Signe Kjær Hansen,
CFO, Partner

Telefon: +45 4630 6400

Email: skh@securecapital.dk

Signe Kjær Hansen er ansvarlig for afdelingen for Økonomi, Support, Compliance og HR. Signe Kjær Hansen er kontaktperson for Finanstilsyn og andre offentlige myndigheder.

Signe er uddannet i revisionsbranchen med en cand.merc.aud fra Copenhagen Business School (CBS). Signe kommer senest fra en stilling som regnskabskonsulent for primært Fondsmæglerselskaber.