Direktion

Jan Grænge

Jan Grænge

Adm. direktør, Partner

Telefon: +45 4698 0001

Mobil: +45 2060 6501

Email: jg@securecapital.dk

Jan Grænge har ansvaret for administration, økonomi, salg og rådgivning hos Secure.

Jan Grænge er oprindeligt uddannet i Danske Bank, og har i over 25 år beskæftiget sig med rådgivning af formuende personer inden for investering, pension, skat, arv og generationsskifte planlægning.

Jan Grænge startede Secure sammen med Henrik Sparup og Peter Svare-Andersen, hvor de sammen har opbygget Secure til den virksomhed vi kender i dag, hvor Secure adskiller sig fra andre forvaltere i markedet, ved at tilbyde investering i en lang række andre aktiver end blot aktier og obligationer, i form af investering i ejendomme, private equity, hedgefonde, byggefinansiering og alternativ energi.

Jan Grænge har stor ekspertise og erfaring inden for ejendomsområdet, byggefinansiering og naturligvis formue og pensionsplanlægning.

Signe Kjær Hansen

Signe Kjær Hansen

CFO, Partner

Telefon +45 2063 7889

Email: skh@securecapital.dk

Signe Kjær Hansen er ansvarlig for afdelingen for Økonomi, Support, Compliance og HR. Hun er derudover kontaktperson for Finanstilsynet og andre offentlige myndigheder.

Signe er uddannet i revisionsbranchen med en cand.merc.aud fra Copenhagen Business School (CBS) og kommer senest fra en stilling som regnskabskonsulent for primært Fondsmæglerselskaber.

 

BESTYRELSE

Advokat Søren Tyge Sørensen

Advokat Søren Tyge Sørensen

Bestyrelsesformand

Søren Tyge Sørensen var med til at etablere advokatfirmaet Holck Andersen & Tyge Sørensen i 1983. Siden da har Søren Tyge Sørensen ydet generel erhvervsrådgivning til danske og udenlandske virksomheder og bl.a. bistået med et større antal køb og salg af virksomheder. Søren Tyge Sørensen bestrider en lang række tillidsposter, både som formand, næstformand og medlem af bestyrelsen.

Peter Jalsøe

Peter Jalsøe

Bestyrelsesmedlem

Peter Jalsøe var oprindeligt ejer sammen med sine to brødre af Alt Til Barnet/Jalsøe, som i 2008 solgte Babysam og Jalsøe-forretningerne til kapitalfonden Polaris. Han er stadig aktiv i virksomheden på konsulentbasis. Peter Jalsøe benytter Secure til at passe en del af sin formue.

Søren Steen Hansen

Søren Steen Hansen

Bestyrelsesmedlem

Søren Steen Hansen har, udover at drive selvstændig håndværksvirksomhed frem til 2004, drevet ejendomsselskab i over 30 år, hvor han i en årrække har opkøbt og istandsat udlejningsejendomme. Søren Steen Hansen er fortsat aktiv inden for ejendomsbranchen. Han benytter Secure til at forvalte en stor del af sin formue.

Peter Svare-Andersen

Peter Svare-Andersen

Bestyrelsesmedlem

Telefon +45 4698 0003

Email: psa@securecapital.dk

Peter Svare-Andersen er kundechef i afdelingen for Salg og Rådgivning. Han har ansvaret for den løbende kundekontakt og salg. Peter er en af de oprindelige tre stiftende partnere.

Peter er merkonom i eksportmarkedsføring og tiltrådte en nyoprettet stilling som Manager Pension Division i Capinordic Bank i efteråret 2006, men valgte at forlade Capinordic det efterfølgende forår.

Peter er handelsuddannet i 1974 i Peter Bodum A/S. I perioden 1977-1985 Salgschef i Dräger Teknik A/S Lübeck/København i perioden 1977 til 1982.

Har gennemført en række forsikringsmoduler på Forsikringsakademiet som supplement til sin forsikringsuddannelse i Statsanstalten (nu Danica Pension) tilbage fra 1982 og fungeret som pensionsrådgiver frem til 1991.

Peter tiltrådte som partner i forsikringsmægler virksomheden Assurandørgruppen (nu Willis) og medvirkede til at opbygge selskabet frem til 2006.

 

Linea R. Conforti

Linea R. Conforti

Bestyrelsesmedlem

Linea R. Conforti er advokat og partner i Lund Elmer Sandager advokatfirma. Linea har bred erfaring inden for alle aspekter af selskabsretten, og rådgiver nationale og internationale selskaber om særligt selskabsretlige- og finansielle forhold. Derudover har Linea mange års erfaring med køb og salg af selskaber og ejendomme, herunder de finansielle aspekter i den forbindelse. Linea bestrider herudover en række bestyrelsesposter.

Martin Bøge Mikkelsen

Martin Bøge Mikkelsen

Bestyrelsesmedlem

Martin Bøge Mikkelsen er professionel bestyrelsesformand eller -medlem, ventureinvestor og seniorrådgiver. Martin har mere end 12 års erfaring med bestyrelsesarbejde, og bestrider i dag en lang række tillidsposter, både som formand, næstformand og medlem af bestyrelsen. Martin har en baggrund fra den finansielle sektor, hvor han har været koncerndirektør og medlem af koncerndirektionen i den nordisk forsikringskoncern Tryg. Martin har en meget stærk forretningsforståelse og kommerciel mindset kombineret med strategisk og international ledelseserfaring. Hans spidskompetencer er generel værdidrevet ledelse med særligt kendskab til kommerciel udvikling, strategi, Change Management, IT & digitalisering, digitale forretningsmodeller samt transformation. Han har desuden et stort professionelt netværk.

Erik Stener Jørgensen

Erik Stener Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Erik Stener Jørgensen er statsautoriseret revisor og hans arbejdsopgaver har gennem årene omfattet revision og rådgivning af store og mellemstore virksomheder i stort set alle brancher i dansk erhvervsliv; herunder ikke mindst finansielle virksomheder under tilsyn af Finanstilsynet. Erik er Certificeret af Finanstilsynet til at revidere pengeinstitutter og forsikringsselskaber og har således stor erfaring med de særlige regulatoriske og lovgivningsmæssige forhold i den finansielle branche. Erik startede sin karriere i Grothen & Perregaard (senere navneændret til Grant Thornton) Han blev partner i PwC i forbindelse med sammenlægningen af Grant Thornton og PwC.