Aktionærer

Nedenfor er Secures største aktionærer præsenteret.

Lars Holstein

Direktør og hovedaktionær i Manner Holding ApS 

Lars Holstein var sammen med sin bror eneejer af tøj- og designvirksomheden NOA NOA frem til 2006, hvor de solgte 70 procent af virksomheden til kapitalfonden Axcel. Lars Holstein benytter Secure til at passe en stor del af sin formue.

Ellinor Sæther

Direktør og hovedaktionær i E. Sæther Holding A/S

Ellinor Sæther var frem til 2006 eneejer af virksomheden E. Sæther A/S, Danmarks største distributør af parfumer og cremer til det meste af Skandinavien. I 2006 solgte Ellinor Sæther en del af sin virksomhed til selskabet Gebr. Heinemann, men valgte at tilbagekøbe sin virksomhed pr. oktober 2010. Ellinor Sæther benytter Secure til at passe en stor del af sin formue.

Søren Steen Hansen

Direktør og hovedaktionær i Ryvang Invest A/S

Søren Steen Hansen er direktør og hovedaktionær i Ryvang Trælast II A/S- Søren Steen Hansen har udover at drive selvstændig håndværksvirksomhed frem til 2004, drevet ejendomsselskab i over 30 år, hvor han i en årrække har opkøbt og istandsat udlejningsejendomme. Søren Steen Hansen benytter Secure til at forvalte sin formue.

Jette Birgit Denman

Ejer og hovedaktionær i T.D. ApS

Jette Denman er ejer af T.D. ApS, der oprindelig ejede værktøjsgrossistvirksomheden Denman A/S, som importerede værktøj på agenturbasis til håndværkerbranchen og detailledet og blev solgt i 1996. Benytter Secure til at forvalte størstedelen af formuen.

Ove Lorentzen

Direktør og hovedaktionær i Cirkel 5 Holding ApS

Ove Lorentzen var direktør for virksomheden O.L. Seals A/S, som producerer specielpakninger til industrien. Ove Lorentzen benytter Secure til at passe en stor del af sin formue.

Jens Knud Lind Hansen

Direktør og hovedaktionær i Skolebakken Finans A/S

Jens Knud Lind Hansen var oprindeligt stifter og ejer af Buksesnedkeren, der blandt andet producerede og solgte tøjmærkerne H2O og Signal, som de solgte til en kapitalfond i 2004. Jens benytter Secure til at forvalte en stor del af deres formue.

Peter Jalsøe

Direktør og hovedaktionær i Peter Jalsøe Holding & Alt Til Barnet Holding

Peter Jalsøe har sammen med sine to brødre ejet og drevet Alt Til Barnet/BabySam. BabySam og Alt til Barnet forretningerne blev i 2008 afhændet til kapitalfonden Polaris. Peter Jalsøe benytter Secure til at passe en del af sin formue.

Henrik Bo Jørgensen

Direktør og hovedaktionær i HJ Holding Holte ApS

Henrik Bo Jørgensen er hovedaktionær i og driver virksomheden Brdr. Jørgensen Instruments. Virksomheden sælger på agenturbasis måleinstrumenter til industrien. Henrik Bo Jørgensen benytter Secure til at passe en stor del af sin formue.

Jørn Hesselholt

Direktør og hovedaktionær i E. & J.H, Skagen.

Jørn Hesselholt er direktør og hovedaktionær i E. & J.H., Skagen. Jørn har gennem en årrække drevet en fiskeeksportvirksomhed fra Skagen, sammen med sin hustru Estrid, som de solgte for mange år siden. Jørn Hesselholt benytter Secure til at forvalte en del af sin formue.

Kristian Barslund Jensen

Direktør og hovedaktionær i Ocean Prawns A/S

Ocean Prawns A/S beskæftiger sig med fiskeri og salg af rejer. Fiskeriet foregår i canadisk og grænlandsk farvand og salget sker til store dele af verden. Derudover har Ocean Prawn A/S medejerskab i en del danske seslskaber fordelt på flere brancher ligesom der er partnerskab i flere canadiske selskaber. Kristian Barslund Jensen benytter Secure til at passe en del af sin formue.

Anthon Peter Graversen

Direktør og hovedaktionær i APG Holding Glyngøre ApS

Anton Peter Graversen varetager fortsat opgaver indenfor bestyrelsesarbejde især i tilknyttede virksomheder, hvor selskabet har aktiemajoritet, og forsøger efter bedste evne at øge værdien af de skabte værdier et langt liv inden for jernindustrien har givet. Anthon Peter Graversen benytter Secure til at passe en del af sin formue.

Michael Spangsberg

Direktør og hovedaktionær i MISP Holding A/S

Michael Spangsberg var stifter af BonBon Bolsjefabrik, Bogø Chokolade og BonBon Land. BonBon Bolsjefabrik og Bogø Chokolade blev købt af Toms i 2001 og BonBon Land blev solgt til en kapitalfond i 2007. Han arbejder i dag bl.a. med sin chokoladefabrik (Spangsberg Chokolade), Nørregade Bolcher samt nyligt overtagne Elvirasminde A/S, der er bedst kendt for Samba flødeboller. Michael Spangsberg benytter Secure til at forvalte en del af sin formue.

Estrid Due Hesselholt

Direktør og hovedaktionær i Hesselholt Axelsen

Estrid Due Hesselholt er direktør og hovedaktionær i Hesselholt Axelsen. Estrid har gennem en årrække drevet en fiskeeksportvirksomhed fra Skagen sammen med sin mand Jørn. Estrid er en del af Grundfos familien.

John Mortensen

Direktør og hovedaktionær i Sunny Side Invest ApS

John Mortensen har igennem mange år drevet Hotel City / Best Western Plus i København. Hotellet er netop solgt til en investor kreds hos Secure, hvor John selv fortsat er hovedaktionær